Ξέγνοιαστα καλοκαίρια δίπλα στην … πισίνα

25

Επενδύστε στην πισίνα σας με ειδικό σύστημα βαφής INTEPOX POOL .

24

Τι είναι το INTEPOX POOL;

Είναι μια εποξειδική βαφή πισίνας δύο συστατικών που  προστατεύει και αναβαθμίζει αισθητικά την επιφάνεια της πισίνας. Είναι ανθεκτική σε οξέα, αλκαλικά, αλατόνερο, λάδια κλπ. Το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες όπως μπετό, πλακάκια πισίνας, τσιμεντοκονίες, παλαιές εποξειδικές επιφάνειες κλπ. Επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό της πισίνας και αποτρέπει την ανάπτυξη εστιών μούχλας στο χώρο της πισίνας.

Πως εφαρμόζεται;

Το μυστικό σε όλες τις εργασίες με συστήματα βαφής είναι η προετοιμασία της επιφάνειας προς βάψιμο. Φροντίζουμε ώστε να την καθαρίσουμε καλά από σκόνες, να αφαιρέσουμε σαθρά υπολείμματα, τυχόν ξεφλουδίσματα και σκουριές τρίβοντας με τα κατάλληλα μέσα.Εάν η πισίνα μας είναι νέο μπετό χρειάζεται να περαστεί όλη η επιφάνεια με εποξειδικό αστάρι INTEPOXR4 δυο συστατικών ώστε να δημιουργηθεί μια τέλεια επιφάνεια για την εφαρμογή του INTEPOX POOL .

Αναδεύουμε καλά τα συστατικά Α και Β για πλήρη ομοιογενοποίηση και εφαρμόζουμε το πρώτο χέρι εποξειδικό χρώμα πισίνας ΙΝΤΕPOX POOL. Σε διάστημα 24ωρών περνάμε τη δεύτερη και τελική στρώση. Tο προϊόν αυτό παρουσιάζει μεγάλη αντοχή και μακροχρόνια διάρκεια σε νερό χημικής χλωρίωσης, αντηλιακά λάδια και γαλακτώματα, χημικά κ.α. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε πισίνα που έχει πλακάκι εφόσον έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία. TIP: Συνιστάται η πισίνα να γεμίζει με νερό 7 μέρες μετά την ολοκλήρωση της βαφής. Χρονικός περιορισμός μετά τις 7 ημέρες δεν υπάρχει.

Το INTEPOX POOL διατίθεται σε γαλάζιο,μπεζ και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις RAL.

23

Μετά την εφαρμογή της εποξειδικής βαφής INTEPOX POOL .